`★♥* ︴1B 論壇︴。``╳×*
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

!加左歌!1B的歌`-口-`?

+9
Yip'']
`曦:D'
阿cay
@!軒!@
○。°× HeyMAn=]*+
`♥澄*寶貝\'
KTL`
YaN''
aah`魚 =]
13 posters

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

向下

!加左歌!1B的歌`-口-`? - 頁 2 Empty 回復: !加左歌!1B的歌`-口-`?

發表 由 @!軒!@ 周三 12月 03, 2008 10:16 pm

唔係全班咩????
@!軒!@
@!軒!@

文章總數 : 36
注冊日期 : 2008-10-24

回頂端 向下

!加左歌!1B的歌`-口-`? - 頁 2 Empty 回復: !加左歌!1B的歌`-口-`?

發表 由 阿cay 周三 12月 03, 2008 10:21 pm

唉,,同你講多都無謂,,講咩你都唔明.唔同channel~~-_-||
阿cay
阿cay
論壇管理員

文章總數 : 214
年齡 : 28
注冊日期 : 2008-09-26

http://class1b.666forum.biz

回頂端 向下

發表 由 阿cay 周三 12月 03, 2008 10:22 pm

aah`魚 =] 寫到:
酷''] 寫到:=口=''唔好逼我= =
你睇黎好有興趣b0=]
就你喇-v-`

好牙`moon-walk咁勁~~就你啦,,但係唱咩歌先?!
阿cay
阿cay
論壇管理員

文章總數 : 214

http://class1b.666forum.biz

回頂端 向下

發表 由 @!軒!@ 周三 12月 03, 2008 10:23 pm

點解有隻歌寫左無嘅????
@!軒!@
@!軒!@

回頂端 向下

發表 由 ch2!s2a__''=] 周四 12月 04, 2008 7:04 pm

唔知點揀!個個都一般般!
ch2!s2a__''=]
ch2!s2a__''=]

文章總數 : 34
年齡 : 29
注冊日期 : 2008-10-15

回頂端 向下

發表 由 aah`魚 =] 周四 12月 04, 2008 8:23 pm

@!軒!@ 寫到:點解有隻歌寫左無嘅????
你到底寫左咩歌,我吾記得左/_\`s0ri=]
aah`魚 =]
aah`魚 =]
金牌會員

文章總數 : 73
年齡 : 29

回頂端 向下

發表 由 Yip''] 周四 12月 04, 2008 8:53 pm

~文文~ 寫到:
酷''] 寫到:=口=''唔好逼我= =
你睇黎好有興趣b0=]
就你喇-v-`

好牙`moon-walk咁勁~~就你啦,,但係唱咩歌先?!
唔制呀!加左歌!1B的歌`-口-`? - 頁 2 53bu7

酷''] 在 周四 12月 04, 2008 8:56 pm 作了第 1 次修改

Yip'']
金牌會員

文章總數 : 95
注冊日期 : 2008-10-27

回頂端 向下

發表 由 @!軒!@ 周四 12月 04, 2008 9:15 pm

@!軒!@ 寫到:點解有隻歌寫左無嘅????
你到底寫左咩歌,我吾記得左/_\`s0ri=]
張野到有無寫左喜帖街??..好似無,,但係我想+上去,ok??
@!軒!@
@!軒!@

回頂端 向下

發表 由 SaMmI 彩 周四 12月 04, 2008 10:44 pm

我中意Rainie
我要 Rainie D 歌

I love you
SaMmI 彩
SaMmI 彩

文章總數 : 20
注冊日期 : 2008-10-10

回頂端 向下

發表 由 katieb=] 周四 12月 04, 2008 10:59 pm

where did you go - G.E.M(鄧紫棋)
katieb=]
katieb=]

文章總數 : 11

http://blog.qooza.hk/katies0

回頂端 向下

發表 由 SaMmI 彩 周五 12月 05, 2008 10:55 pm

可唔可以選d唔係le到ge歌嫁Question Question Question
SaMmI 彩
SaMmI 彩

文章總數 : 20
注冊日期 : 2008-10-10

回頂端 向下

發表 由 KTL` 周六 12月 06, 2008 12:29 pm

仲間咩歌呢,,星期一喇,,仲有時間啊?除非全班上哂論壇,個日放學又甘多人走哂,比你地再間一次歌,又走哂.
KTL`
KTL`

文章總數 : 124
年齡 : 27

回頂端 向下

發表 由 Edwin 靚仔一個 周日 12月 07, 2008 2:25 pm

英文歌ok?

如果得,我選it's not over!!!!!
超好聽!!!!!!!

中文歌係
學生歌!!!!!
Edwin 靚仔一個
Edwin 靚仔一個

文章總數 : 7
年齡 : 27
注冊日期 : 2008-10-29

http://www.wfjlps.edu.hk

回頂端 向下

2頁(共2頁) 上一頁  1, 2

回頂端